tisdag 16 augusti 2011

Här gömmer sig...

Invändigt när vi tog vid så var det bara att börja med Golvisolering. 220 i isoleringsskivorna! Sedan på med spårade golvskivor där vattenburen golvvärme skall in =) *skönt*

I väggarna så började vi med 170´s isoleringe, sedan spika vi upp 2 tum 2 stående, därefter in med 45´s isolerin, sedan liggande 2 tum 2 som avslutas med ytterligare 45:as isolering =)  Varmt o gött!!!!

Givetvis så måste vi försöka hålla det lite rent :



När isoleringen var på plats så kom skulle plasten på plats. Stora ytor så det hjälpte att vara flera... Plasten "klämdes fast" med läkt. Specialtejp för ändamålet har vi också användt oss av för att allt skall hållas på plats!

Efter väggarna på nedre plan var klart så var det dax att sätta läkt i taket, detta så elektrikern kunde börja dra kabla i väggen:




Efter lite av kablarn börja komma på plats så vill vi få lite golv att gå på där uppe med, så isolering och lite skivor skulle på sin plats. På detta sätt kunde vi få upp lite gipsskivor för att frigra ytor på under våningen!



När det var fint väder så passade vi på att sätta upp lite fasad... så vi gör verkligen lite här och lite där....
Här ser ni några av fönsterna som är på sin plats också!
Lite skymning när kortet togs, men färgerna är Ljusgrå, med mörkare grå knutar =)









Detta blev inte riktigt i kronolgisk ordning som vi gjort allt då det breder ut sig över lite tid, Panelen som ni ser ovan är gjord för ca en månad sedan, medan övergolvet kommer bli klart idag....


Jag har för övrigt tagit upp målningen igen... blir ju inte klart annars... övre delen av fasaden som ni ser är det löpande längder som skall användas då de måste kapas... så det är bara att ge sig ut nu och hugga tag i färgpenseln så snart lillskruttan somnat... tills dess - dags att packa ner lite saker i kartonger som inte används =)



Ingen ro och ingen vila.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar