måndag 29 augusti 2011

Arbets-teamet

Har ju inte berättat någe om arbetsteamet ännu... är ju inte enbart jag som bygger huset =P

Vi har :

Herr Ro : Denna herre gör lite allt möjligt, har tagit på sig ett huvudprojekt och det är övervåningen. Men som sagt, där det behövs så hoppar denna man in lite här och där =)

Herr Jo: Vår kvalitetsansvarig som håller ett extra öga på att allt blir rätt. Är som Herr Ro också lite var stans där det behövs. Mest just nu: fixar med plasten så det blir tätt... sedan fixa grunden så den är riktigt tät med fall och bygga ställning på framsidan.

Herr Ja: Denna herre driver på oss, vilket vekligen kan behövas! Förutom det så är han en hjälpande hand där det behövs! Påminner Fru He om att det "luktar kaffe" också med jämna mellanrum, samt att ... det är ju aldrig fel med en sockerkaka till kaffet =P

Herr Oj:  Herr Oj fixar tak och panel med lite hjälp av hantlangare. Vilket gör att det börjar se hemtrevligt ut utifrån!

Herr Be: Vårat ljushuvud =P Han fixar elen där vi vill ha den - men kommer med en massa kluriga frågor! Tur att han också kan ge förslag - gör resultatet helt klart bättre!

Herr Kr: Den evigt unge! Han ser ut att vara 25-28 men är 38... inte illa! Han fixar våran VVS och ser till att det blir varmt och gott i huset  =)

Herr Te o Co: Denna herre och hans team fixade stomresningen! Snabbt gick det och vi har dessutom fortfarande kontakt med herr Te och får lite tips och råd bygget igenom!

Fru He: Huvudansvaret för målningen, fikat och sedan lite allt i allo =)

Fru Ke: Hjälper till att vara barnvakt så Fru He kan hålla på med bygget.

Fru Ev: Hjälper till att vara barnvakt så Fru He kan hålla på med bygget.

Lilla damen Le : Får oss alla att le med lite joller eller ett leende när dagarna känns tröttsamma.

Ja ni, dessa är de som lagt mest tid på bygget och stöd fram till dags datum =)
Utan alla dessa skulle det nog inte bli mycket till hus!

I övrig rullar allt på =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar