fredag 1 juli 2011

Se tigern i vitögat....

Hmm... har inställningen att det bara är att "ta tjuren i hornen" - då blir det klart förr eller senare! Men dessa långa dagar känns av. Både på ork och humör för alla parter tror jag. Även om arbetstakten inte är toksnabb då det är bättre att det får bli riktigt och rätt så måste man nog erkänna att någon ledig kväll, kanske till och med dag från bygget är bäst att ta sig!!
De små färdigkapade brädorna är det nu 32 kvar av. så det får bli morgondagens mål. Känns inte som ett allt för tungt mål, även om det verkligen tar sin tid att måla brädorna! *S*... lite väl opptimistisk att "det tar väl inte så lång tid" ... har man ju fått ätit upp.... och J*ÄVLR vad färg det går åt!!!!!!!!!!!!!

På tala om färg... undra om det finns något uträknat hur mycket färg det bör gå åt?!? Vi bygger ju ett 88 kvm stort hus som blir 1 1/2 plan. Har snart förbrukat 30 (!!!!!!) L färg och det är bara första strykningen!

Köpte färdiggrundade bräder - Helt klart värt pengarna! Målar första varvet med färg på mark och varv nr2 blir på hus så spiken också döljs! Kanske får bli nästa år i värsta fall med strykning nr. 2-...

Jaja... många funderingar blir det när man målar  - rena terapin! Skulle kunna skriva av mig mycket av tankar och flummerier, men det får räcka för ikväll!

God natt Sverige, och resten av universum =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar