fredag 1 juli 2011

Långa dagar

Igår blev det en lång dag! de varnade ju för att det skulle komma in regn.. så passade på att måla lääänge... klockan blidde 00.20 när locket på färgburken lades på. Alla långa färdigkapade är klara och av de korta så återstår knappt 100. Men de går hyfsat snabbt att måla =) MEN sedan så återstår de löpande längderna... törs inte räkna hur många de är utan tycker att de ligger bra under pressen tills vidare!

Är såååå tacksam =) Min dotter sover till från halv 10 till kl 8. så att man håller på lite längre på kvällarna gör inget, då man ändå får bra med sömn!

Idag blir det till att lägga isolering inne i huset då regnet hänger i luften - tur att man inte är göralös =P

Lea skall följa med sin Farmor idag så då kan man hålla på i ett =)

Ägnar också en tanke till alla som skall på öland - skulle vara kul att vara där. Men tiden må prioriteras rätt... får hitta på någe roligt när husbygget börjar bli mer klart.

VVS montören kommer v.32 så då måste vissa saker vara klart och förberett. Tur man har duktiga och snälla föräldrar som är änglar som hjälper oss med vårat framtida bohag!

2 kommentarer:

  1. Bra Helen, den här frugan la inte många hjälpande
    händer på vårt hus :-s, men jag piffar ju nonstop
    för att får VÅR känsla på huset, nu väntar jag bara
    altanen som snart är klar så är jag redo för semester
    och mammaledighet Kramkram

    SvaraRadera
  2. Hihi... känner at jag gör lite nytta då man är ute i huset också! Framförallt när lillskruttan sover =) ( Skulle dock behöva städa lite inne här också... men det får bli en annan dag ) När beräknar du gå på mammaledighet?

    // Helén

    SvaraRadera